2011. november 24., csütörtök

H&M kantáros sínadrág+dzseki 98-104-es! Unisex! - Jelenlegi ára: 1 Ft

A képen látható H&M sínadrág és a hozzá való dzseki várja leendő kis gazdáját.  
Amit tudnod kell a nadrágról: (fekete színű, fehér betéttel) 
Kantáros (gumis), derekánál extra vastag, megerősített a térd résznél, oldalt nyitható-zárható szellőzővel, 2 zippzáros zsebbel, elöl patenttal és zipzárral záródik, száránál hófogóval, tépőzárral és patenttal, fényvisszaverő természetesen van rajta, a nadrág pedig kályhameleg, mégis engedi mozogni a gyerkőcöt. Profi sínadrág!!!
A dzseki: (meggypiros színű, fehér és fekete betétekkel, teljesen unisex)
Levehető kapucnis, két zippzáros zsebbel, irattartó ablakkal a dzseki ujján, elöl zippzárral és tépőzárral záródik, dereka gumisan állítható, ujjánál hófogó van, több helyen fényvisszaverővel. A dzseki is természetesen kályhameleg, profi síkabát!!!
A síszerkó mérete beleírt 98-as, de inkább 104-esnek felel meg. Mi egy telet hordtuk, így az egyik tépőzár mentén pl. elengedett a varrása. Előtte való télen ugyanilyen síszerkónk volt, csak egy mérettel kisebb, idén viszont sajnos egy mérettel nagyobbat már csak a nadrágjából sikerült vennem. Ha lenne, vennék még az elkövetkezendő 10 télre ilyet a fiaimnak, mert egyszerűen hibátlan!!!
A síszerkón lukat, szakadást nem találtam, mivel van több helyen is polár benne, így az kicsit ki van bolyhosodva, kérlek ennek tudatában licitálj!!!! Természetesen frissen mosva küldöm az új gazdinak!
NÉZD MEG A TÖBBI TERMÉKEMET IS, SOK 1 FT-OS AUKCIÓT FOGOK A NAPOKBAN FELTÖLTENI! CSAK MINŐSÉGI TERMÉKEKET!!!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-11-26 15:22
. H&M kantáros sínadrág+dzseki 98-104-es! Unisex! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése