2011. október 28., péntek

KARKÖTŐ CSÍKOS ACHÁT - JÁDE ÚJ - Jelenlegi ára: 899 Ft

Eladó a képen látható CSÍKOS ACHÁT - JÁDE KARKÖTŐ. ACHÁT gyöngy: 6 mm, JÁDE gyöngy: 6 mm, 17, 5 cm-es csuklóra kényelmes. Medál: 10 mm.
Ha ékszert vásárol, a következőkre figyeljen, hogy Önnek is nagyobb élményt jelentsen a féldrágakő.
Ha új követ vásárol, ajánlatos előbb megtisztítani, pár percig langyos folyóvíz alá tartani és utána a napra vagy holdfényre tenni - a kő jellegétől függően- és ott feltölteni. Ezután a kő teljes felébresztéséhez kézben kell melengetni, ezzel önmagához hangolja az adott követ/köveket. Ha másnak szánja ajándékba, akkor is mondja el neki ezen instrukciókat. A köveket célszerű óvni a szennyeződéstől, sugárzásoktól. Időnként ajánlatos a tisztítási folyamatot megismételni. Ha másnak vásárol ajándékba, akkor úgy válasszon, hogy koncentráljon erősen az ajándékozottra miközben nézegeti az ékszereket, és tudni fogja, melyiket kell választania.
ACHÁT (csíkos, sávozott):
Gyógyhatása: jó hatással van az agyra, belekre, bőrre, hormonháztartásra, daganatokra, emésztésre, epilepsziára, fekélyekre, hólyagelzáródásra, agyhártyagyulladásra, lázra, idegekre, fogínybetegségekre, olvasási zavarokra, prosztatára, lépre, szembetegségekre, tobozmirigyre, tüdőkre, vesékre, vízkórra, vörösvérsejtekre, segít a méregtelenítésben.
Pszichikai hatások: depresszió és letargia ellen, öröm és boldogságérzet erősítése.
Csakra: gyökércsakra
Elem: föld
Csillagjegy: Bika, Ikrek, Rák, Skorpió
Érdekesség: mindenkinek jó, akinek több munkahelye van, ezen felül segít megszüntetni azt a kínzó vágyakozást, hogy megvegyek valamit, amire egyáltalán nincs szükségem.
OLÍV/ZÖLD JÁDE
Neki tulajdonított gyógyhatás: segít a haj és bőrproblémákon, asztma, csontok és ízületek, fertőzések esetén, vesék, húgyúti fertőzések, szülésnél, hiperaktív gyermekeknél, gyerekkori fülfertőzéseknél. Nemcsak a sav - bázis háztartást tartja egyensúlyban, hanem az ásványianyag-, és vízháztartást is.
A zöld jáde a nagylelkűség és a megosztás köve. Otthon tartva az a hatása, hogy az emberek nyitottabbak lesznek mind idő, mind pénz tekintetében, a gyerekek meg tudnak osztozni a játékokon, stb. Egy baráttal való összeveszés után segíti a békülést.
Csillagjegy: szűz
Csakra: szív
A köveknek tulajdonított gyógyhatás leírását a következő irodalmakból ollóztam össze: Cassandra Eason: The Complete Crystal Handbook, Sterling, NYC 2010; Michael Gienger: Gyógyító Kövek Katalógusa, Bioenergetic Kiadó, Budapest 2010; Angela Gentner-Günter Hohenberger: Gyógyító Kristályok Kislexikona, Bioenergetic Kiadó, Budapest 2010; S. Sharamon-B. J. Baginski: Drágakő Karkötők, Bioenergetic Kiadó, Budapest 2004; Sonja Heider: Gyógyító Kövek Könyve, Bioenergetic Kiadó, Budapest 2011. A köveknek tulajdonított gyógyhatás leírását a következő irodalmakból ollóztam össze: Cassandra Eason: The Complete Crystal Handbook, Sterling, NYC 2010; Michael Gienger: Gyógyító Kövek Katalógusa, Bioenergetic Kiadó, Budapest 2010; Angela Gentner-Günter Hohenberger: Gyógyító Kristályok Kislexikona, Bioenergetic Kiadó, Budapest 2010; S. Sharamon-B. J. Baginski: Drágakő Karkötők, Bioenergetic Kiadó, Budapest 2004; Sonja Heider: Gyógyító Kövek Könyve, Bioenergetic Kiadó, Budapest 2011.


Jelenlegi ára: 899 Ft

Az aukció vége: 2011-11-03 22:33
. KARKÖTŐ CSÍKOS ACHÁT - JÁDE ÚJ - Jelenlegi ára: 899 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése