2011. május 30., hétfő

Bruder 02428 - JCB 4CX Árokásó tolólappal - Jelenlegi ára: 6 700 Ft


. style2 {
font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
font-weight: bold;
font-size: medium;
}
. style3 {
font-size: small;
font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
text-align: left;
vertical-align: top;
}
. style4 {
font-size: x-small;
font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
}
Bruder 02428 - JCB 4CX Árokásó tolólappal
Jellemzők:
- működő első tolólap
- működő hátsó markolókanál
- hátsó markoló jobbra-balra mozgatható
- forgatható ülés
- stabilizáló talpak
- különösen masszív, strapabíró felépítés
- magas minőségű (ABS) műanyagból
- Németországban készült
- méretarány 1: 16
- 3 éves kor felett ajánlott, szobában és szabadban is használható
Mérete: 45 x 22 x 17 cm
 
Leírás:
A JCB 4CX Árokásó mára egy klasszikussá vált Bruder modell. Amennyire sikeres az igazi munkagép, olyannyira sikeres a játék változata is. A gyerekek csodálattal nézik ezt a gépet, ami elől és hátul is markolókanalakkal van felszerelve. Előre haladva összetolja a kiásott földet, leborított sódert, építési vagy bontási törmeléket. Hátsó részén lévő kanállal kiássa a házak alapját, árkokat, munkagödröket, vagy akár lebontja a romos épületeket.
A játék maga is ilyen sokoldalú, rengeteg játéklehetőséget kínál a gyermekeknek. Első tolólapja egy fogantyú segítségével könnyen irányítható. Hátsó markoló kanala valódi ásásra is képes, és jobbra-balra eltolható. A talpaló hengerekkel stabilizálható a gép munka közben, az ülése természetesen a munkavégzésnek megfelelően fordítható előre vagy hátra. Kormányzott kerekei nincsenek, ennek köszönhetően különösen strapabíró a felépítése
A termékleírások szerzői jogvédelem alá esnek.
 
 
Kereskedelmi szaküzlet vagyunk, a vásárlásról minden esetben számlát küldünk!
Személyes átvétel csak Szolnokon lehetséges.
Postázás:
- utánvételes fizetéskor: az írásbeli vagy telefonos adategyeztetést (számlázási, szállítási cím) követően, munkanapokon du. 2-ig beérkezett rendeléseknél akár aznap
- előre fizetéskor: az összeg beérkezése után, munkanapokon du. 2-ig beérkezett átutalásoknál ( Közvetlen számlára befizetés költsége 25 ezer forint alatti vásárlásoknál 250 Ft! Kérjük a termék leütése előtt ezt vegye figyelembe! )
Figyelem! Utánvételes csomagot adategyeztetés nélkül nem küldünk! Ha a rendelést követő munkanapon nem elérhető, küldjön nekünk levelet a pontos szállítási - számlázási címmel! Értékelések függvényében az utánvételes csomagküldést megtagadhatjuk!
Mindíg csak készleten lévő termékeket töltünk fel, de mivel üzletünkben is árusítunk, ideiglenes készlethiány esetlegesen felmerülhet. Ha kéri leütés előtt félretesszük a terméket, így biztos lehet benne hogy a lehető leggyorsabban megkapja, vásároljon utánvétellel vagy előre utalással!



Jelenlegi ára: 6 700 Ft

Az aukció vége: 2011-06-17 16:45
. Bruder 02428 - JCB 4CX Árokásó tolólappal - Jelenlegi ára: 6 700 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése